021-44325914 info [at] mahsafar.ir

تور های ویژه

نظرسنجی

 

نظرشما در مورد وب سایت مه سفر؟


 
 

تغییر در مدارک مورد نیاز سفارت تایلند در ایران

طی تماسی که با آژانسهای برگزار کننده تورهای تایلند در ایران داشتیم متوجه شدیم اخیرا سفارت تایلند در ایران مدارک مورد نیاز را در زمینه اخذ ویزا تغییر داده و جهت اخذ ویزای تایلند و تشکیل پرونده مدارک زیر را نیز درخواست مینماید:

· پرینت گردش حساب بانکی با مهر بانک
· واچر هتل

لازم به ذکر است تا هفته پیش مدارک درخواستی به شرح زیر بوده اند. امیدواریم این روند برعکس باشد و آینده نزدیک بتوانیم به اکثر کشورهای دنیابدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنیم.

ویزای توریستی تایلند :

· اصل و کپی بلیط(حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
· یک قطعه عکس جدید 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
· اصل گذر نامه
· کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
· اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
· تکمیل کردن 1 برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
· جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
· وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ 35 یورو می باشد.

مرتضی ناصری در 26 مرداد 1395 15:24:

پرینت بانکی و درایی حداقل سه میلیون تومان الزامی است.

نظر شما

عکس خوانده نمی شود
الی گشت
تبلیغات شما
تبلیغات شما
تبلیغات شما
تبلیغات شما